ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување

За нас

 Antoris Cetiri Stolba

 

 

„Анторис“ е тим на професионалци чија дејност во полето на човечките ресурси и услуги датира од 2000 година. Во текот на изминатите години, ги извршувавме нашите услуги по највисоки професионални стандарди за квалитет и успевме да изградиме партнерски односи со нашите клиенти и кандидати кои траат долго.

 

Да бидат конкурентни учесници на динамичниот пазар е наша должност. Следејќи ги потребите на своите клиенти, „Анторис“ успеа да ги постави четирите основни столбови врз чија основа денес ги развива своите услуги. Тие се состојат од современ и ефикасен систем на регрутација и селекција на кадри, едукација и развој, сметководствени услуги и маркетинг, што претставува сестран пристап и иновација со која сме чекор напред од досегашните практики на outsourcing и staffing сервисните служби.

 

Она што нѐ прави успешни е нашата автентичност и цврстите врски со сите партнери. Ние ја цениме тимската работа и имаме сериозен пристап во работењето, а дадените ветувања ги исполнуваме со страст и посветеност. Нашиот тим континуирано има можност да работи со најдобрите компании и со мноштво талентирани луѓе, со кои заедно креираме подобри можности за целата заедница. Ние веруваме во човечкиот потенцијал и во потенцијалот за развој  на секоја компанија. Постојано инвестираме во надградување и внесување иновации и тоа го пресликуваме во нашите активности. За нас клиентите и кандидатите се на прво место. Ги третираме со почит и интегритет, а тие ни враќаат со долгогодишна доверба и лојалност.

   

Ние се стремиме кон најдоброто. Цврсто стоиме на ставот дека нашите клиенти ги заслужуваат најдобрите практики кои се проверени и ефикасни. Преку развиениот систем и интегрираните услуги од четирите столбови, нашите клиенти се чекор пред другите. Наша цел е нашите клиенти и кандидати самите да станат предизвикконтинуирано барајќи можности за подобрување и иновација.

 


Antoris Edukacija Razvoj