ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 19.8.2020

 

КИППЕР, како синџир на хард дисконт маркети во Република Македонија со мрежа од 48 маркети во Скопје, Тетово, Гостивар, Кичево, Куманово, Струга и Охрид, нуди висок квалитет на производи со најниски цени.

Заради проширување на пазарот и отвaрање на нов маркет прв пат во овој регион, компанијата има потреба од:

К А С И Е Р
(За регион – Ченто, Скопје)

Кипер Ви нуди​:

Минимална плата од 17.500 МКД + бонуси;
Голема можност за унапредување на работна позиција (заменик шеф, раководител, итн.);
Пријатна работа атмосфера;
Работно време: 40 часа неделно.
Потребни квалификации​:

Завршено средно образование;
Работно искуство како касиер или слично;
Познавање на компјутери.

 

Личен профил:​

Сериозен и одговорен кон задачите;
Комуникативен и лојален;
Посветен и превзема иницијатива;
Работа во тим.

Доколку сакате да се вработите во професионална и лојална работа позиција, имате мотивација и сакате успех, испратете персонална биографија (CV) на електронска пошта (E-mail):

kontakt@antois.mk  или преку полето АПЛИЦИРАЈ

 

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
КИППЕР МАРКЕТ ДОО Желино

Kipper Маркет е ланец на маркети за продажба на производи за секојдневна употреба. Наша цел е да им нудиме на купувачите производи со најники цени и висок квалитет во македонскиот пазар. Од раните почетоци нашата цел е да им нудиме на потрошувачите маркети кој што работат со принцип на светските маркети како Lidl и