ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 30.9.2020

ПАВ АНТОРИС, за потребите на своето работење, објавува оглас за 1 (еден) извршител, за следното работно место:

 

КЛИЕНТ МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА

 

Одговорности и работни задачи:

 

1. Воспоставување на контакти со клиенти, со цел остварување на продажба

2. Унапредување и одржување на деловната соработка со клиентите

3. Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на истата.

 

Вештини и способности:

 

1. Одлични комуникациски и организациски способности

2. Преговарачки вештини

3. Ориентираност кон клиенти

4. Способност за индивидуална и тимска работа

5. Динамични, иницијативни и насочени кон резултати.

 

Понуда:

 

1. Основна плата  плус  атрактивен  награден  пакет

2. Работни денови:  од  понеделник  до  петок

3. Работни часови неделно:  40

 

Работното место е за територијата на град Скопје- Центар.

 

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса: kontakt@antoris.mk или дирекно на полето АПЛИЦИРАЈ

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
Анторис Скопје

 „Анторис“ е тим на професионалци чија дејност во полето на човечките ресурси и услуги датира од 2000 година. Во текот на изминатите години, ги извршувавме нашите услуги по највисоки професионални стандарди за квалитет и успевме да изградиме партнерски односи со нашите клиенти и кандидати кои траат долго.

Да