ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 10.8.2020

 

Во своето работење, брзиот равој и специјализираноста, претпријатието СПИД-М дооел од 2010 година до денес, во областа на трговија со кабли и електроматеријали, создаде имиџ за препознатливост на пазарот, особено со комплетеност на асортиманот , квалитетот и прецизност во роковите на испорака. Палетата на производи е широка , со голем број на добавувачи кои се светски познати брендови во својот асортиман.

За нашата pодружница во Скопје објавуваме оглас за работно место:

 

 

МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА ЗА ДОМАШЕН ПАЗАР

 

Работни задачи:

Препорака и продажба на нашите производи кај инвеститори на објекти , инжинеринг компании, индустрииски и производни компании и други трговски фирми.
Контактирање и одржување на врски со клиентите ,
Водење на телефонски преговори,
Лична посета на потенцијални купувачи ,
Припрема и испраќање на понуди,
Склучување на договори ,
Примена на стандардите и процедурите зa работа во фирмата ,
Грижа за имиџот на фирмата,
Потребни квалификации :

ВСС (висока стручна спрема),
Предходно работно искуство во областа на електроматеријали (во трговска фирма од истата бранша, или инжинеринг фирма, инсталирање или сервисирање ) ке биде предност при изборот на потецијалниот вработен,
Комуникацииски способности ,
Работа со компјутери: Познавање на MS office пакет,
Познавање на Англиски јазик,
Возачка дозвола Б категорија ,
Ние нудиме :

Вработување во стабилна фирма, пријатна работна атмосфера и услови за работа ,
Конкурентна основна плата и дополнителен бонус од остварена продажба,
Постојано охрабрување и наградување на квалитетот , моралните и етичките вредности кај своите вработени,
Динамична и одговорна позиција ,
Подршка од искусен и пријателски тим во областа со кабли и електроматеријалите и мотивирачка работа.


Сите кандидати кои се заинтересирани ги покануваме да пратат CV и мотивационо писмо најдоцна до 10.08.2020 на следнава e-mail адреса: kontakt@antoris.mk или дирекно на полето АПЛИЦИРАЈ

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
СПИД-М