ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 06.8.2020

 

НИМЕКС Доо е друштво кое опстојува на македонскиот пазар од 1991 година. Денес после долгогодишното успешно работење и опстојување на пазарот, ние сме еден од најголемите увозници и дистрибутери на повеќе големи светски брендови во Македонија.

Нимекс Скопје своето работење го организира преку сегментот големопродажба и малопродажба директно од централниот магацин на Нимекс, како магацини на големо, супер и хипер маркети, дуќани, хорека, аптеки и др.

Со сопствeниот возен и дистрибутивен парк гарантираме брзо и ефикасно дистрибуирање на нашите производи до сите продажни места во нашата земја за 24 часа од моментот на порачката. (амбулантна продажба)

НИМЕКС објавува оглас за работа на позиција:


Мeрчендајзер - Гевгелија, Струмица


Потребни квалификации:

ССС/ВСС
Претходно работно искуство на иста позиција
Познавање на англиски јазик (говорен и пишан)
Познавање на MS Office пакет
Возачка дозвола Б категорија

Одговорности и задачи:

Позиционирање и грижа за производите во продажните објекти
Следење на конкуренција
Истражување и анализа на пазарот
Развивање и одржување на односите со клиенти
Грижа за пласман на производите, се со цел за подобрување на нивна продажба

Плата: 18,000 мкд

Својата Професионална биографија (CV), можете да ја испратите преку полето АПЛИЦИРАЈ , со задолжителна назнака „за оглас за Мeрчендајзер“.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција!

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
НИМЕКС ДОО увоз-извоз Скопје

НИМЕКС доо е друштво кое опстојува на македонскиот пазар од 1991 година. Историјата на Нимекс е уште пред 1991 година каде што Нимекс е претставник на неколку познати екс-Југословенски брендови уште во далечната 1970 година.Денес после долгогодишното успешно работење и опстојување на пазарот, ние сме еден од најголе