ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 06.8.2020

 

„Жито маркети“, има потреба од следната работна позиција:​

 

ПЕРСОНАЛ ЗА ПРОДАЖБА ВО МАРКЕТ
РЕОН БИТОЛА

 

Потребни квалификации: ​

Минимум ССС
Комуникативна, флексибилна и професионална личност
Претходно работно искуство ќе се смета за предност

Ние нудиме: ​

Работа во две смени, 40 часа неделно

Вашите кратки биографии со работно искуство и контакт телефон испратете ги на следната адреса: kontakt@antoris.mk 

Напомена:
САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!