ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ПЗУ БИОТЕК
ПЗУ БИОТЕК
АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ
Скопје
Рок - 01.10.2020
Конкурирајте

За нас

БИОТЕК Лабораторија претставува прва специјалистичка молекуларно генетска лабораторија направена по водечки светски стандарди. Лабораториите на БИОТЕК се познати по тоа што се опремени со најсовремени технолошки апарати од најголемите светски производители на медицинска опрема, реагенси и софтвери за дијагностика. Опремата и реагенсите се од врвни светски брендови како: Beckman Coulter, BioMerieux, MEDIWISS. БИОТЕК лабораторија ќе нуди комплетна клиничка анализа со најсовремена технологија, мониторирана и сертифицирана во Англија на месечно ниво. Врвната технологија дава брзи и прецизни резултати, а високо стручниот кадар е гаранција за грижата на здравјето на секој пациент. Со инвестирање во една ваква лабораторија која пред се има најсовремена опрема и врвен, но и одличен медицински кадар, сакаме да придонесеме максимално кон подобрување на здравјето на луѓето. БИОТЕК управува со две лаборатории со локација во општините Центар и Кисела Вода.

 

 

 


Контакт

ПЗУ БИОТЕК
Загребска бр.28в Центар, 1000 Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: 4080016556341
Матичен број:
Телефон:  +389 (0)2 3500 898
Мобилен: 078/394-829
Емаил: laboratorija@bioteklab.com.mk
Веб адреса: http://www.bioteklab.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ПЗУ БИОТЕК