ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 13.8.2020

 

 

Биотек ДОО Скопје, објавува оглас за регрутирање на професионални кадри – потенцијални кандидати за позицијата:


ПРЕТСТАВНИК ЗА ТЕНДЕРСКО РАБОТЕЊЕ

 

Потребни квалификации:
ВСС Економски/ Правен факултет
Минимум 3 години предходно работно искуство во областа на јавни набавки/ тендери е задолжително
Работно користење на компјутер – MS office
Одлично познавање на англиски јазик
Познавање на Закон за јавни набавки
Возачка дозвола - Б категорија

Потребни способности и вештини:
Одлични комуникациски способности
Ориентираност кон рокови и способност за извршување на повеќе активности истовремено
Мотивирана и стабилна личност
Флексибилност за индивидуална и тимска работа
Организациони и мултитаскинг вештини

Ве покануваме, доколку имате интерес и соодветствувате со опишаниот профил за позицијата, пратете ваша апликација со Професионална биографија преку полето АПЛИЦИРАЈ.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
ПЗУ БИОТЕК

БИОТЕК Лабораторија претставува прва специјалистичка молекуларно генетска лабораторија направена по водечки светски стандарди. Лабораториите на БИОТЕК се познати по тоа што се опремени со најсовремени технолошки апарати од најголемите светски производители на медицинска опрема, реагенси