ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ПХАРМАС ЛЕКОВИ ДООЕЛ Скопје
ПХАРМАС ЛЕКОВИ ДООЕЛ Скопје
Слика за продавачот ПХАРМАС ЛЕКОВИ ДООЕЛ Скопје
Адреса: Бул.8ми Септември бр.2/2-5
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: 4080012526014
Матичен број:
Телефон: +389 2 2550 350
Емаил: office@pharmas.mk
Веб адреса: http://www.pharmas.mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

PharmaS е хрватска компанија за производство и продажба на фармацевтски производи основана кон крајот на 2008 година, а со RALU логистика, Favarger, LURA инвестиции и LURA недвижен имот, е една од фирмите-членки Лура група, која е целосно во сопственост од страна на успешниот хрватски бизнисмен Лука Рајиќ.

Компанијата произведува и дистрибуира висококвалитетни фармацевтски производи, генерички лекови на рецепт, и разновидни безрецептни фармацевтски производи. Редовното снабдување на пазарите со фармацевтски производи е обезбедена од две модерни фармацевтски фабрики во Хрватска во Поповача и во Србија во Зрењанин. PharmaS група, покрај на пазарите во Адриа регионот, е присутна и во голем број на пазари во Централна и Источна Европа како и на Блискиот и Далечниот Исток.