ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 06.8.2020

 

„Жито маркети“ има потреба од вработување на персонал за работа на позиција:

 

РАКОВОДИТЕЛ НА МАРКЕТ ВО БИТОЛА


Потребни квалификации:
Средно или високо образование
Претходно работно искуство минимум 2 години во иста или слична дејност
Работно познавање на Microsoft Office : Word, Excel
Аналитичен, ориентиран кон успех, раководни и лидерски способности, високо развиено чувство за координирање на трошоци и економичност.
Јаки организациски, комуникациски вештини, можност за работа со рокови и под притисок
Работни задачи:
Одговорност за целокупната стока, состојбата и изгледот на маркетот
Контрола во маркетот и придружните простории
Одговорост за водење на книговодствена евиденција во маркетот
Го организира, раководи, контролира и едуцира персоналот во маркетот според стандардите и правилниците на компанијата
Обезбедува оптимални залихи на производи
Обезбедува љубезен и учтив однос кон сите купувачи и така ги заджува старите и привлекува нови купувачи, како и постојан раст на прометот
Ги спроведува мерките за максимална економичност во работењето и текот на сите процеси во работењето на маркетот
Ги спроведува информациите и упатствата за работа од претпоставените
Информира за проблемите на маркетот и ги отстранува соогласно овластувањата
Предлага мерки за отклонување на проблеми, унапредување на работењето и успешноста
Обезбедува примена на сите (квалитативни и сигурносни ) стандарди во работењето на маркетот, соогласно важечките закони, правилата и нормите на компанијата
Ги извршува сите други работи од делокруг на своето работно место соогласно укажаната моментална потреба, по налог на претпоставениот или Работодавачот
Ние нудиме:
Пријатна работна атмосфера
Регрес и платен одмор согласно Законсите нормативи
Можност за професионален развој и унапредување
Работно време 40 часа неделно

Вашите кратки биографии со работно искуство и контакт телефон испратете ги на следната адреса: kontakt@antoris.mk 

Напомена:
САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!