ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
РАМСТОР МАКЕДОНИЈА
РАМСТОР МАКЕДОНИЈА

За нас

Рамстор, кој во Македонија започна со работа во 2005 година е дел од Мигрос Тиџарет А.Ш, најголемиот ланец на маркети во областа на меѓународните маркети за малопродажба.
Како резултат на успешната работа и квалитетната услуга во малопродажниот сектор на Македонија во последните 14 години, а во насока на својата мисија и визија денес Рамстор ги нуди своите услуги во 7 различни градови низ Македонија со вкупно 29 маркети на вкупна површина од 24,317 m2

Запознај го работодавачот

Денес во Македонија имаме вкупно 750 вработени и нормално новите инвестиции со себе ќе донесат и нови вработувања.Во текот на овие 14 години, додека им пружавме различно искуство во купувањето на нашитеклиенти во еден сосема нов свет на пазарењето, си поставивме за цел да ги пренесеме свеста за квалитетна услуга и квалитетни производи. На најдобар можен начин ги пречекуваме нашите купувачи во супермаркетите на Рамстор нудејќи им разновидни и свежи производи.


Контакт

РАМСТОР МАКЕДОНИЈА
СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ 13/-
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030003488730
Матичен број:
Телефон: 02/3178-070
Мобилен:
Емаил: ramstore@ramstore.com.mk
Веб адреса: http://ramstore.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на РАМСТОР МАКЕДОНИЈА