ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 08.8.2020

 

Месарницата СРЕЌНО ПРАСЕ ДОО СКОПЈЕ е основана во 2018 год. Од 2018 до сега има отворено 2 месарници и скара на кило, каде што работат повеќе од 10 вработени. Ние сме отворени за сите работници кои имаат желба да работат и да научат повеќе за продажба и производство на месо и месни производи.

Моментално имаме потреба од следната работна позиција:

 

СКАРАЏИЈА (м/ж)

 


Потребни квалификации:

ССС/ВСС
Со или без претходно работно искуство
Возачка дозвола - Б категорија
Личен профил:

Комуникативна, одговорна и лојална личност
Љубезност и педантност, со позитивен став
Посветеност на работата
Професионален однос кон клиенти
​Нето плата: Од 16 000 до 23 000 денари

Сите заинтересирани кандидати своите биографии може да ги испратат преку полето АПЛИЦИРАЈ!

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
СРЕЌНО ПРАСЕ