ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 11.8.2020

СЛАТКАРКА

Потребни квалификации:

  • Минимум средно образование
  • Потребно е претходно искуство како слаткар

Одговорности и задачи:

  • Подготовка на слатки, торти, колачи
  • Извршување на работни задачи поврзани со секојдневното функционирање на слаткарницата

Личен профил:

  • Вредни, енергични и педантни личности
  • Одговорност, лојалност, позитивен став
  • Способност за тимска работа
  • Интерес за најновите светски трендови во слаткарството
  • Желба за постојано учење и надоградување

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција за која што аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Сите заинтересирани кандидати, својата Професионална Биографија можат да ја достават преку полето Аплицирај.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
КАНЕЛА-ПРИМА Т.П.СЛАТКАРНИЦА
Наши Огласи (2)