ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 11.8.2020

 

 

За потребите на претставништво на хрватската фармацевтска компанија PharmaS бараме еден (1)

 

Стручен медицински соработник (м/ж)

 

Позиција

Стручен медицински соработник за PharmaS за Југоисточна Македонија,  за работа на определено/неопределено време.

 

Од кандидатите се очекува да покажат ентузијазам за понатамошно развивање на бизнис операциите на пазарот и да бидат подготвени за имплементирање на најдобрите практики во сите области на работата.

 

Одговорности:

 

• Остварување на предвидениот план за продажба

• Спроведување на предвидените маркетинг активности

• Промоција, презентација и продажба на фармацевтски производи

• Посета на лекари и фармацевти во зададениот регион

• Постојан професионален развој и стручно унапредување преку присуство на конференции и семинари

• Градење на добри релации со клиентите и репрезентирање на компанијата PharmaS и производите

• Поднесување на извештаи за посетите на клиентите, продажбата, трошоците и промотивните активности во зададениот регион

Потребни квалификации:

· Универзитетска диплома VII степен (медицина, фармација, стоматологија, ветерина) или средно медицинско училиште

· Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите

· Одлични организациски способности и вештини на планирање

· Одлични комуникациски и презентациски вештини

· Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски и Хрватски/Српски јазик

· Валидна возачка дозвола (Б-категорија)

Профил на идеалниот кандидат:

· Место на живеење: Струмица/Штип/Кочани/Радовиш/Гевгелија

· Има работно искуство на иста или слична позиција и го познава на теренот

· Подготвен за патување

· Ориентиран кон резултати

· Посветен на работата и реализација на зададените цели

· Добар слушател и комуникативен

· Лојален и дискретен

· Отворен и искрен

· Тимски играч

Компанијата ќе ви овозможи:

· Можности за градење на кариерата во успешна мултинационална компанија која брзо расте

· Интересна и динамична работна средина

· Конкурентен паричен надоместок соодветен на постигнатите резултати

 

Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот тим и ги исполнувате горенаведените услови потребно е да испратите резиме на македонски или на англиски јазик (кратка биографија) со фотографија, мотивациононо писмо како и уверение за завршено соодветно образование, најдоцна до 11.08.2020 година на е-маил: kontakt@antoris.mk 

 

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
ПХАРМАС ЛЕКОВИ ДООЕЛ Скопје

PharmaS е хрватска компанија за производство и продажба на фармацевтски производи основана кон крајот на 2008 година, а со RALU логистика, Favarger, LURA инвестиции и LURA недвижен имот, е една од фирмите-членки Лура група, која е целосно во сопственост од страна