ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 25.9.2020

 

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

Еуротабак има потреба од Унапредувач/ка на продажба во Скопје

Локација: Скопје, Македонија
Оддел: Продажба
Позиција: 2


Цел на работното место
Одговара за остварување на висока изложеност и видливост на асортиманот, брендовите и артиклите со цел да придонесе за зголемување на продажбата и реализација на поставените таргети.

Услови за работа:
Редовна месечна плата;
Полно работно време- 40 часа;
Работа на определено време;
Пријатна работна атмосфера;
Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

Потребни квалификации:
Средно или високо образование;
Возачка дозвола, Б категорија
Најмалку 1 година искуство на иста или слична позиција
Познавање на англиски јазик
Користење на модерната комуникациска технологија

Работни задачи:
Унапредување на продажбата
Остварување на теренски активности
Поставување и одржување на опрема за изложување на брендови
Нуди предлози за можна соработка со продажни места
Проверка на залихите и роковите на производите
Развивање и одржување на односите со клиентите;

Како да аплицирате:
Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна преку полето АПЛИЦИРАЈ


Краен рок за аплицирање: до 25.09.2020

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
ЕУРО ТАБАК ДОО