ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 25.9.2020

Comodita , објавува оглас за следната работна позиција:

ФИНАНСОВ АДМИНИСТРАТОР

 

Потребни квалификации:

-Завршено високо образование (економски факултет, предност се дава на лицата со завршена насока Финансии или Финансиски Менаџмент)
-Задолжително познавање на англиски јазик
-Познавање на MS Office
-Способност за пронаоѓање во тим
-Минимум една година работно искуство во финансии

Лицето ќе биде одговорно за:

-Водење на финансиски и административни работи (книжење на фактури, изводи, прием и архивирање на документи поврзани со сметководство, вршење на плаќања и други работни задачи поврзани со финансиско-сметководствениот дел )
-Комуникација и координација со надворешно сметководство и подготовска на документација за нив

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме Вашите биографии да ги испратите преку полето Аплицирај.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
БЛУ ЧИП ДООЕЛ Скопје

Се започна со Удобноста!

Во Март 2014 година е произведен првиот душек “Душек Comodita“, производ кој е резултат од 25 годишна работа на производство на сунѓери и душеци од една од најголемите компании на нашиот пазар – Деволи Корпорејшн. Овој производ беше само првиот чекор, кој за многу кратко време е због