ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
А-М СТИЛ ДОО експорт-импорт Скопје
А-М СТИЛ ДОО експорт-импорт Скопје
Слика за продавачот А-М СТИЛ ДОО експорт-импорт Скопје
Адреса: МИТЕ БОГОЕВСКИ 59 А/-
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030995109280
Матичен број:
Телефон: 02/2700-576 
Емаил:
Веб адреса:
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

А-М Стил е компанија со 20 годишна традиција на производство и монтажа на покривни конструкции од дрво и челик како и кровопокривање со пластифициран лим и панели исто така и работилничка преработка на производи од пластифициран и поцинкуван лим.  Во изминатиот период изведени се голем број на проекти (објекти) со константно надградување на опремата и капацитетот за работа.