ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
АГРОТЕХНА ДОО увоз-извоз Скопје
АГРОТЕХНА ДОО увоз-извоз Скопје
Слика за продавачот АГРОТЕХНА ДОО увоз-извоз Скопје
Адреса: ул. Христо Татарчев 1 бр.21А
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030990142328
Матичен број:
Телефон: 02 2772166
Емаил: sales@agrotehna.com.mk
Веб адреса: http://www.agrotehna.com.mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

АгроТехнА е семeјна компанија, сопственик на брендот Мах. Покрај Мах компанијата е ексклузивен увозник на
Германскиот бренд Severin на Полскиот Adler како и на брендoвите Elektra, Vox, Blist..Исто така го увезува брендот Bosch, а ги продава сите светски брендови.

АгроТехнА е основана на 16.11.1990 година. Компанијата бележи стабилен и конзистентен развој. Во Македонија таа претставува една од водечките компании за продажба на бела техника, акустика, апарати за домаќинство, велосипеди, мотори, алати за домашна и полупрофесионална употреба, мебел и се друго што е потребно за уредување на еден дом. АгроТехнА во моментов брои повеќе од 90 вработени, има 11 сопствени продавници и 30 изложбено-продажни простори кои се дел од најголемите супер маркети во Македонија. Компанијата располага со магацински простор од 2800м2 од кој секојдневно се дистрибуираат производи во околу 1480 компании низ другите градови во земјата.
АгроТехнА е ексклузивен увозник и дилер на повеќе познати брендови во Македонија како Severin-Германија, gorenje-Словенија, Varo powerplus-Белгија, BLIST-Србија, Termil-Србија и други.