ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
АЛБУНА МЕТАЛ КОНСТРАКШН ДООЕЛ Кадино Илинден
АЛБУНА МЕТАЛ КОНСТРАКШН ДООЕЛ Кадино Илинден
Слика за продавачот АЛБУНА МЕТАЛ КОНСТРАКШН ДООЕЛ Кадино Илинден
Адреса: Ул. бр. 134 Кадино, Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4054015502557
Матичен број:
Телефон:
Емаил:
Веб адреса:
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Фирмата Албуна Метал Констракшн ДООЕЛ, е формирана во март 2015 г. во Скопје Р.Македонија. Во производството на нашата фирма се изработуваат метални огради (гелендери) и други видови на метални конструкции кои се наменети за европскиот пазар, а особено се извезуваат во Швајцарија. Поради тоа внимаваме особено на квалитетот, кој отпочнува при изборот на доставувачите на материјали и завршува со крајната контрола на образованите Контролори за Квалитет. Секој работен чекор е постојано контролиран и исклучуво квалитетните производи се доставуваат на купувачот. За да се обезбеди бараниот квалитет нашата фирма е сертифицирана според ISO 9001, EN1090-1 i EN1090-2 Стандардите.

Секојдневното работење се одвива под раководството на двајца машински инженери за метални конструкции. Професионални во своето работење можат да ви понудат различни технички решенија и предлози за вашите барања. Со Вашите дадени мерки проектантите ги изработуваат техничките цртежи кои што по одобрувањето нашите високо мотивирани работници во производството се посветени целосно да ги постигнат сите нарачки во бараните рокови.