ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Алкалоид А.Д.
Алкалоид А.Д.

За нас

„Алкалоид“ AД Скопје е компанија која осум децении работи на производство на лекови, преработка на билни суровини и на производство на козметички и на хемиски производи.

„Алкалоид“ АД е акционерско друштво, во чии рамки работат два профитни центри: Фармација и Хемија, козметика и билкарство. Има две подружници во земјава како и 16 подружници и 2 претставништва надвор од Македонија (во Србија, Црна Гора, на Косово, во Албанија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Словенија, во Швајцарија, Бугарија, Турција, Украина, во Руската Федерација и во САД).

Друштвото брои 1.620 вработени во земјата и 492 вработени во подружниците и во претставништвата надвор од Македонија.


Контакт

Алкалоид А.Д.
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030946257762
Матичен број:
Телефон: 00389 2 310 4000
Мобилен:
Веб адреса: http://alkaloid.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на Алкалоид А.Д.