ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
АЛТАРО
АЛТАРО

За нас

Приказната за Altaro започнува во 2009 година кога четворицата основачи Дејвид Вела, Сајмон Атард, Џулијан Пејс Рос и Стивен Чекути Бонавита по случајна средба сфатиле дека го делат истиот сон, поттик и знаење за да отворат своја софтверска компанија. На почетокот, компанијата била финансирана од нивните лични заштеди, а тие работеле на стари бироа се со цел да се заштеди на непотребни трошоци..

Денес, Altaro има повеќе од 40.000 компании од 121 различна земја како свои клиенти и глобална мрежа од 7.000 партнери меѓу кои се вбројуваат светските гиганти како NASA, Microsoft, Xerox, Discovery Channel, Amazon, Thomson Reuters и Peugeot.

Беспрекорната техничка поддршка е една од најважните активности на компанијата, заедно со континуираниот развој на софтверот. Многуте меѓународни признанија, награди и позитивни оценки од клиентите претставуваат доказ за посветеноста на компанијата на квалитетот.

Запознај го работодавачот

Altaro развива сопствено софтверско решение, користејќи напредни технологии кои им овозможуваат на вработените пристап до нови идеи и можности за напредок на работното место.

На овој начин, програмерите и претставниците за техничка поддршка во Altaro уживаат во работата многу повеќе фокусирајќи се на еден производ, кој се користи во целиот свет, отколку да работат на различни проекти без континуитет. Ова го поттикнува и личниот развој кај вработените, имајќи предвид дека тие се и дел од голбален тим на професионалци.

На новите вработени им овозможуваме да бидат дел од Altaro Bootcamp, нова и возбудлива програма за заработка додека се учи, која им овозможува на новодојдените тренинг и обука за да се стекнат со потребните вештини.

 

 

Сите нововработени во канцеларијата во Скопје, заминуваат на еднонеделна обука во Малта каде се запознаваат со остатокот од тимот. Најдобриот дел од годината е годишниот состанок – All-hands meeting, кога сите вработени од сите канцеларии на Altaro се среќаваат во Малта за да ги споделат најновите достигнувања и да разговараат за идните планови за развој на компанијата. Состанокот претставува и одлична можност сите да се забавуваат заедно.

Важен дел од секојдневието во Altaro е чувството на поврзаност и припадност кое е клучно за успехот на компанијата, а тоа го градиме преку голем број на тим билдинг активности.


Контакт

АЛТАРО
ул. Васил Ѓоргов бр.31 Центар, 1000 Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4080017568211
Матичен број:
Телефон: 070 219 449
Мобилен: 070 219 449
Емаил: careers@altaro.com 
Веб адреса: https://www.altaro.com/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на АЛТАРО