ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
АРТ ПРИНТ СТУДИО ДООЕЛ Заштитно друштво Скопје
АРТ ПРИНТ СТУДИО ДООЕЛ Заштитно друштво Скопје
Слика за продавачот АРТ ПРИНТ СТУДИО ДООЕЛ Заштитно друштво Скопје
Адреса: Бр.852, Комплекс Газела
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030004523998
Матичен број:
Телефон: +389 2 30 63 194
Емаил: artprintstudio@gmail.com
Веб адреса: https://artprint.mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
Графички работник - доработник (рачна доработка)
Графички работник - доработник (рачна доработка)
Рок - 30.9.2020
Конкурирајте
За нас

Арт Принт Студио е формирана 2004 година. Нашата компанија ви нуди голем избор на визит карти, постери, брошури, меморндуми, и останати производи кои можете доколку сакате и вие сами да ги дизајнирате. Исто така веќе сме 15 год. на македонскиот пазар и сме меѓу првите печатарски услуги во нашата територија. Нашите задоволни клиенти можат да го потврдат нашиот професионализам и услуга. Работиме успешно 16 год на македонскиот пазар и во Европа и имаме преку 5,000 клиенти кои се задоволни од нашата работа и квалитет.