ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
АТС ГРОУП ДООЕЛ Скопје
АТС ГРОУП ДООЕЛ Скопје
Слика за продавачот АТС ГРОУП ДООЕЛ Скопје
Адреса: Ул. 1550 бр.17 Индустриска зона Визбегово Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4044017513283
Матичен број:
Телефон: +3892 603-923
Емаил: info@ats.com.mk
Веб адреса: http://ats.com.mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

АТС ГРУП Скопје Македонија е модерна приватна фабрика со седиште во Скопје, Македонија, Европа. Ние нудиме широк спектар на производи од композити и иновативни оклоп на телото. Во областа на опрема за армија произведува опрема за балистичка безбедност, балистички заштитни решенија за војската и цивилите ширум светот.АТС ГРУП Скопје Македонија развива стотици нови производи годишно за некои од најелитните професионалци во војската и спроведувањето на законот во светот; предмети изградени за да ги задоволат нивните потреби, рафинирани со нивниот придонес. АТС ГРУП Скопје Македонија е модерна приватна фабрика која производство е под континуиран надзор, свои експерти едуцирани за наменско производство и под надворешна контрола на странски деловни партнери според стандардите ISO 9001.Системот за управување со ATS GRUP е сертифициран според EN ISO 9001: 2015 и EN ISO 14001: 2015 во обем на производство на балистичка опрема: HELMET, BALLISTIC VEST и HARD ARMOR PLATES. Исто така, има континуирана соработка во областа на развој на нови материјали со познати институти од Европа, САД и др. Нашите производи се под систем за контрола на висок квалитет во согласност со највисоките меѓународни стандарди.