ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
АУТОМАКЕДОНИЈА АД Скопје
АУТОМАКЕДОНИЈА АД Скопје

За нас

Основана во далечната 1947 година, како компанија специјализирана во автомобилската дејност, Аутомакедонија е најстарата компанија во нашата земја, со најбогата, седумдесет и тригодишна традиција во автомобилизмот.

Денес, седум децении подоцна, Аутомакедонија е сеуште фокусирана на автомобилскиот бизнис.

Организирана е како акционерско друштво во приватна сопственост, а како основна дејност на компанијата се издвојуваат :

Продажба на патнички, товарни возила и автобуси,
Сервисирање на сите видови и марки на возила на пазарот,
Продажба на резервни делови, масла и адитиви,
Застапување на странски фирми,
Изнајмување на деловни простории.
Располага со богата инфраструктура : продажни салони, сервисни центри, деловни канцеларии и магацински простор во Скопје, Битола, Прилеп и Белград.


Контакт

АУТОМАКЕДОНИЈА АД Скопје
16 Македонска бригада, бр. 2, Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030947262832
Матичен број:
Телефон: 02 3103 130
Мобилен:
Емаил: kontakt@automakedonija.com.mk
Веб адреса: http://automakedonija.com.mk/za-nas/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на АУТОМАКЕДОНИЈА АД Скопје