ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
АВИЦЕНА ДОО
АВИЦЕНА ДОО

За нас

Основната активност на Авицена специјалистичка дијагностичка лабораторија е унапредување на човековото здравје, со примена на најсовремени клинички лабораториски тестови, од различни области на медицината: клиничка биохемија, микробиологија, ендокринологија, имунологија, трансфузиологија, молекуларна биологија и сл.

Со својот искусен тим, кој поседува високи професионални и етички вредности, Авицена Лабораторија нуди комплетна и сеопфатна дијагностика и секогаш држи чекор со најновите светски медицински трендови. Авицена Лабораторија е комплетно посветена на постојано одржување на квалитетот на работа на највисоко ниво.

Постојаната контрола на квалитет е од фундаментално значење и процесот на работа е постојано во склад со највисоките техничко-технолошки, административни, како и лабораториско-медицински стандарди.

Денес, Авицена Лабораторија се наоѓа на 3 локации во нови, современи и лесно пристапни објекти, целосно ориентирани на барањата и потребите на пациентите од сите категории (деца, возрасни, пациенти со инвалидитет).

Запознај го работодавачот

  • Во чекор со светската понуда, нудиме сеопфатна и комплетна дијагностика, од високо специјализирани кадри, со врвни професионални и етички вредности
  • Постојана контрола на квалитетот, сериозен пристап кон процесот на работа и постојан мониторинг и документација
  • Изработка на анализите во најкус можен рок, со можност за директно преземање на резултатите од веб страната со најава или испраќање на истите по e-mail
  • Организирано земање на материјали во ординации, болници, Вашиот дом
  • Можност за изработување на итни анализи*

*во зависност од времето потребно за изведување на анализите

ПЗУ Авицена Лабораторија има склучено договор со Фондот за здравствено осигурување на РМ, за изработка на лабораториски анализи од лабораториски упат- образец ЛУ-1, издаден од избран лекар од примарната здравствена заштита. Пациентот го остварува правото да ги изработи овие анализи на товар на фондот, исклучиво со валиден упат од матичен лекар.


Контакт

АВИЦЕНА ДОО
1551 бр.5Б
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030991193627
Матичен број:
Телефон: +38903079700
Мобилен:
Емаил: avicena@avicena.com.mk
Веб адреса: www.avicena.com.mk
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на АВИЦЕНА ДОО