ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Благој Ѓорев ад
Благој Ѓорев ад

Контакт

Благој Ѓорев ад
Алексо Демниевски 18
Град: Велес
Вработени:
Даночен број: MK4004996104125
Матичен број:
Телефон: +38943233855
Мобилен:
Веб адреса: www.kristal.com.mk
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на Благој Ѓорев ад