ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
БРАКО ДОО увоз-извоз Велес
БРАКО ДОО увоз-извоз Велес

За нас

Компанијата “БРАКО” е основана во 1947 година во Велес Р.Македонија.Во 1994 година врз оваа компанија е отворена стечајна постапка која што е запрена во 1995 година при што компанијата се здобива со статус “во трансформација”. Во 2001 година трансформацијата е запрена и продолжена е стечајната постапка , за во 2003 година компанијата на транспарентен начин се приватизира.По завршувањето на сечајната постапка и приватизацијата на компанијата започнува новата ера во работењето на оваа компанија. Месечното производство на жичани производи од 400 тона прерасна на производство од 1200 тона. Ваквото зголемување се должи на визијата за успешно раководење на компанијата , како и континуитетот од инвестиции, кои што се направени во компанијата Денес основната дејност на оваа компанија е производството на жичани производи , програм по кој што компанијата е препознатлива на многу пазари како на Балканскиот полуостров така и во Европа.


Контакт

БРАКО ДОО увоз-извоз Велес
Раштански Пат бр.2
Град: Велес
Вработени:
Даночен број: MK4004003114759
Матичен број:
Телефон: 043212560
Мобилен:
Веб адреса: https://www.brako.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на БРАКО ДОО увоз-извоз Велес