„Брако“ со ново мултифункционално возило – GM200ze. Ова е најновиот член во семејството на „зелените машини“ на „Брако“. По лансирањето на револуционерното водородно возило за одржување хигиена во урбани средини GM500H2, „Брако“ продолжува со иновации.  Мултифункционалното возило GM200ze претставува неверојатен носач на алат на две тркала.

„Брако“ со ново мултифункционално возило – GM200ze

Компактна машина со нула емисии на штетни гасови

Станува збор за мала, компактна машина, комплетно електрично возило со етикетата на „Грин машинс“ (Green Machines), кое работи со нула емисии на штетни гасови, нула вибрации и нула врева.

Повеќе функционална машина која може да биде и косилка, и машина за чистење снег, за чистење плажа, за одржување хигиена во урбани средини, дури и плуг, машина за дување лисја и сè што корисникот може да замисли.

Во предниот дел има универзален адаптер, кој овозможува поврзување со сите типови приклучоци на електрични алатки што постојат на светскиот пазар. Со ваквите неверојатни перформанси и можности, може да се користи 24/7, цела година.  И на студените нордиски температури и на жешката клима на Бахамите.

GM200ze може да се користи и на отворен и во затворен простор. Погодно е за паркинзи, градини, магацини, плоштади, трговски центри, забавни паркови, туристички комплекси… секаде

GM200ze-целодневно користење

– Со години „Брако“ се стреми да придонесе за значително почиста средина, улици и градови. Потврда за тоа е нашето скорешно целосно преминување на зелена енергија, без користење на фосилни горива, со нула загадување.

Што се однесува, пак, на „Грин машинс“, екологијата е вградена во мисијата на оваа наша компанија. И сите возила што се дизајнираат, произведуваат и се извезуваат од овие погони се карактеризираат со напредни, високотехнолошки перформанси, еколошки и софистицирани – велат од „Брако“.

Освен со различни приклучоци, GM200ze може да се персонализира и со цела палета батерии, кои овозможуваат користење на возилото еден цел ден или повеќе денови во низа. Исто така, може да се користи како огромен извор на енергија за други е-алатки. Дефинитивно, тоа е машина создадена за сите што се грижат за животната средина.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.