ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
КАСИС Интернационален Картичен Систем АД Скопје
КАСИС Интернационален Картичен Систем АД Скопје

За нас

КАСИС АД Скопје е компанија основана во 2001 година и е првиот и единствен процесор во Република Македонија, која од локални рамки во 2004 година прерасна во сертифициран процесинг центар од регионален размер.

Основната дејност на КАСИС АД Скопје опфаќа процесирање трансакции со платежни картички, управување со АТМ и ПОС мрежа, е-трговија, персонализација на дебитни и кредитни платежни картички и неплатежни картички, сервиси на дежурен центар

2001 – Oсновање на компанијата;

2002 – Прва трансакција со платежна картичка

2004 – 2005 – Сертифициран MasterCard MSP и Visa TPP процесор за работа со чип картички;

2006 – ISO/IEC 27001:2013;

2008 – Успешна MasterCard SecureCode e-commerce сертификација;

2009 – Успешна Verified ByVisa e-commerce сертификација;

2009 – ISO/IEC 20000-1:20011;

2009 – Успешна PCI DSS сертификација;

2009 – Резервен (Disaster Recovery) центар;

2010 – Сертифициран MasterCard MSP за плаќања со безконтактни картички (PayPass);

2011 – Успешна PIN PCI сертификација;

2012 – Сертифициран Visa TPP за плаќања со безконтактни картички (PayWave);

2014 – Серитифициран вендор за персонализација на безконтактни Visa/MasterCard картички;

Запознај го работодавачот

Визија
МИСИЈА
Нашата мисија е на нашите клиенти да им понудиме и да им обезбедиме безбедна и конкурентна услуга во картичниот бизнис. Нашата мисија се темели на обезбедување висок квалитет во секое наше дејствување што истовремено не’ издвојува како инвентивна, модерна и одговорна компанија. Тоа го докажуваме со нашето долгогодишно опстојување на пазарот и задоволните клиенти.

ВИЗИЈА
Нашата цел е да бидеме водечка сила и сигурен партнер во картичниот бизнис. Се стремиме да ја задржиме својата позиција како регионален лидер со воведувањето на најновите достигнувања во електронските плаќања.

ВРЕДНОСТИ
Знаењето, вештините, следењето на новитети и стратегиското издигнување како водечка компанија се нашиот клуч за успех. Работиме професионално, доследно и транспарентно. Ние им гарантираме безбедност и сигурност на нашите клиенти.

СТРАТЕГИЈА
Нашата стратегија е да им понудиме и обезбедиме квалитетна соработка на нашите клиенти, следејќи ги нивните потреби, прилагодени преку имплементација на светските стандарди кои гарантираат квалитет на услугата.


Контакт

КАСИС Интернационален Картичен Систем АД Скопје
бул. Кузман Јосифовски - Питу бр.1
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број:
Матичен број:
Телефон: 02 3293833
Мобилен: 07*/
Емаил: contact@casys.com.mk
Веб адреса: http://www.casys.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на КАСИС Интернационален Картичен Систем АД Скопје