ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ЦЕРМАТ ДОО Битола
ЦЕРМАТ ДОО Битола

За нас

Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед.
Континуирано воведува нови производи во асортиманот како што се: замрзнато овошје и зеленчук, лиснато тесто, замрзната риба, млечни и кондиторски производи. Уникатни, секогаш достапни, иновативни, креативно-тимски тоа е Цермат препознатливата формула за успех. Во компанијата владее европскиот дух, современ начин на функционирање и уникатен животен стил.


Контакт

ЦЕРМАТ ДОО Битола
Novacki pat bb 7000 Bitola
Град: Битола
Вработени:
Даночен број: MK4002994130347
Матичен број:
Телефон: +389 47 226 671
Мобилен:
Емаил: info@cermat.com.mk
Веб адреса: http://cermat.mk/index.html
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ЦЕРМАТ ДОО Битола