ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
КРОАЦИА ОСИГУРУВАЊЕ АД
КРОАЦИА ОСИГУРУВАЊЕ АД
Слика за продавачот КРОАЦИА ОСИГУРУВАЊЕ АД
Адреса: Ул. Костурски Херои бр.38 Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: 4030004526504
Матичен број:
Телефон: +389 2 3215 083

Емаил: contact@cro.mk
Веб адреса: http://www.cro.mk/Default.aspx
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Пазарот за животно осигурување во Р. Македонија официјално започна да се развива во 2005 година со основање на првата компанија за осигурување на живот во земјава Кроациа Осигурување – Живот АД Скопје. Од самото основање компанијата бележи позитивен тренд на работа и ја јакне својата пазарна позиција. Преку постојано воведување на иновации, нови производи, воспоставување на супериорен систем за грижа на корисници и праведен и брз систем за решавање на штети, Кроациа Осигурување – Живот се издвои како компанија која за македонските граѓани претставува синоним за сигурност и квалитет.