ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ДАУТИ-ТРАНСПОРТШПЕД АД с.Крушопек Сарај
ДАУТИ-ТРАНСПОРТШПЕД АД с.Крушопек Сарај
Слика за продавачот ДАУТИ-ТРАНСПОРТШПЕД АД с.Крушопек Сарај
Адреса: 1723 САРАЈ 20 Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030003473644
Матичен број:
Телефон: +389 (0)2/2550 124
Емаил: info@dauti.com.mk
Веб адреса: https://www.clubeconomy.com.mk/dauti#skills
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас


ДАУТИ КОМЕРЦ ад е афирмирано акционерско друштво, лидер во регионот. Почетоците на компанијата се во село Бојане во раните деведесетти години, а денес работи во четири држави, со повеќе од 500 вработени.

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области. Деловната политика на ДАУТИ КОМЕРЦ постојано се приспособува на пазарните трендови. За секоја линија на асортиманот се води посебна политика, во зависност од карактерот, нивната намена, потребите на пазарот и пласманот.