ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ДелЦо ДООЕЛ Скопје
ДелЦо ДООЕЛ Скопје
Аминистратор - Кочани
Скопје
Рок - 30.11.2020
Конкурирајте

За нас

Централата на ДелЦо се наоѓа во Скопје. Но, можете да не најдете нас и нашите канцеларии низ целата земја. Во моментов имаме отворено 34 канцеларии во различни градови. Нашите вработени со задоволство ќе ве пречекаат таму.

Сите наши поштенски пратки можат да се проверуваат и следат преку нашиот електронски веб систем од моментот кога ни е предадена пратката па се до крајната цел. Имате постојан пристап до нашиот систем и можете да ја следите секоја пратка во секое време.

Запознај го работодавачот

Ние сме целосно лиценциран давател на поштенски услуги за целата територија на Република Македонија. Но, ние сме многу повеќе од тоа. Ние искрено се грижиме за вас и вашата достава и сакаме да се чувствувате безбедно кога ни ја доверувате вашата вредносна пошта. Како лидери на пазарот во оваа област, свесни сме за одговорноста што ја имаме кон нашите клиенти и нашите вработени.


Контакт

ДелЦо ДООЕЛ Скопје
БУЛЕВАР КИРО ГЛИГОРОВ 4/-5 Спрат Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: 4032011513747
Матичен број:
Телефон: +389 2 3209 751
Мобилен:
Емаил: office@delco.com.mk
Веб адреса: https://www.delco.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ДелЦо ДООЕЛ Скопје