ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ДЕЛИЦИА ДООЕЛ Скопје
ДЕЛИЦИА ДООЕЛ Скопје
Слика за продавачот ДЕЛИЦИА ДООЕЛ Скопје
Адреса: ул.Финска бр.185
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4043016520522
Матичен број:
Телефон:  022533555
Емаил: info@delicia.mk
Веб адреса: http://delicia.mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Делициа денес за многумина е препознатлив бренд, не случајно! Резултат е на долгогодишен труд кој го вложуваме, следејќи ги актуелните трендови во слаткарството без да го изоставиме традиционалниот вкус.
Ние уживаме во креирањето на уникатни торти и нашата желба е да ги задоволиме и најкомплексните слатки барања. Да ги помериме границите, да не „подготвуваме“ торти, ДА ГИ ДИЗАЈНИРАМЕ!
Со цел континуирано да се развиваме нашиот производствен погон, направивме проект според кој континуирано го опремуваме и инвестираме во најсовремена опрема. Во оваа насока сакаме да истакнеме дека имаме поддршка и од Фондот за иновации кој не поддржува со 30% од висината на нашата инвестиција.