ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ДЕНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ Страшко ДООЕЛ Скопје
ДЕНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ Страшко ДООЕЛ Скопје
Слика за продавачот ДЕНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ Страшко ДООЕЛ Скопје
Адреса: 34 22/- Илинден
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030992158442
Матичен број:
Телефон: 389 (0)2 2550 960
Емаил: info@deniint.com.mk
Веб адреса: http://www.deniint.com.mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на времето фирмата прераснува во целосно екипирана и професионална компанија за меѓународен транспорт. Возниот парк во сопственост на компанијата и бројот на вработени во континуитет се зголемува.Возниот парк во сопственост на Дени Интернационал се состои од 90 товарни возила наменети за меѓународен транспорт и локална дистрибуција, сите опремени за транспорт на различни видови роба (палетизирана / непалетизирана, опасни материи – АДР, итн.).