ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ДИАМЕД - Центар за дијализа МАКЕДОНИЈА Скопје
ДИАМЕД - Центар за дијализа МАКЕДОНИЈА Скопје
Слика за продавачот ДИАМЕД - Центар за дијализа  МАКЕДОНИЈА Скопје
Адреса: Ѓорче Петров 23 1000
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: 4043014515270
Матичен број:
Телефон: +389 2 2033 530
Емаил: info@diamed.mk
Веб адреса: https://diamed.mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Диамед е Специјална болница за нефрологија и хемодијализа која обезбедува грижа за болни со бубрежни заболувања, бубрежна слабост и болни кои се на хроничен програм на хемодијализа. Ние вложуваме напори да го подобриме квалитетот на животoт на болните со современа медицинска/лекарска грижа и терапија, индивидуална грижа, водење и следење за секој болен.Диамед Специјалната болница за нефрологија и хемодијализа започна со работа на …. со …. апарати за хемодијализа (HD Surdial 55 plus, произведени во Нипро – Јапонија) и со болни на редовен програм на хемодијализа. До април 2013г. има апарати за дијализа и ….. болни на хемодијализа.