ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Дифферент ДООЕЛ Скопје
Дифферент ДООЕЛ Скопје

One-stop shop Дигитална Агенција
design | development | digital marketing

Сила на брендот

За нас

Different е ИТ компанија која постои од 2013 годинa. 

До сега има изработено повеќе од  1000 проекти од областа на:

  • Softver Design and Development
  • Mobile aplication development 
  • Social Media Marketing and Search Engine Optimization 
  • Video Production and Post Production
  • Graphic design 

Запознај го работодавачот

Зошто да бидете дел од некој од нашите курсеви или академии?

- Поседуваме квалитет

- Имаме долгогодишно искуство

- Имаме одлични предавачи 

- Знаењето е загарантирано

- Можност за работа на реални проекти

- Загарантирана пракса 

- Можност за вработување


Контакт

Дифферент ДООЕЛ Скопје
Ул. Никола Тесла 9А, 1
Град: Скопје
Вработени: 10
Даночен број: MK4057014527555
Матичен број: 7004230
Телефон: +38971245339
Мобилен:
Веб адреса: www.different.com.mk
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на Дифферент ДООЕЛ Скопје

Мапа