ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ДОГАН ФРИГО ДООЕЛ
ДОГАН ФРИГО ДООЕЛ
Слика за продавачот ДОГАН ФРИГО ДООЕЛ
Адреса: Булевар 8ми Септември бр.23А
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030007007559
Матичен број:
Телефон: 02 3115 694
Емаил: info@doganfrigo.com
Веб адреса: https://www.doganfrigo.com/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Компанијата ДОГАН ФРИГО со ова име е позната од 2007 година, меѓутоа на пазарот постоиме уште од далечната 1991 година, како продавница за компресори и сервис за фрижидери “ДОГАН”. Денес се занимаваме со продажба на комплетна разладна опрема, од фрижидери за домаќинстаата, до витрини и комори за супер маркети, комори за фабрики за месо, зеленчук, овошје, како и продажба на резервни делови во областа на климатизацијата. Освен во Македонија (Скопје) имаме продавници и во Косово (Урошевац, Приштина и Призрен) и во Албанија (Тирана).