ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 06.8.2020

 

 

ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ДООЕЛ Скопје,
има потреба од вработување на кандидати на позицијата:

ДОСТАВУВАЧИ СО Ц КАТЕГОРИЈА - СТРУМИЦА, ГЕВГЕЛИЈА
2 (ДВА) ИЗВРШИТЕЛИ

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование;
 • Солидно познавање на градот и околните места;
 • Искуство на иста или слична позиција ќе се смета како предност, но не е пресудно.

Одговорности и задачи:

 • Теренска работа за достава на пратки;
 • Одлично познавање на реоните;
 • Грижа за навремена и точна достава на пратките на наведената адреса;
 • Водење на персонална евиденција за извршени достави;
 • Способност за тимска работа и достапност на тимот во регионот.

Посакувани компетенции:

 • Комуникативни вештини;
 • Динамичен/а, проактивен/а и насочен/а кон резултати;
 • Способност за решавање на проблематични ситуации.

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција за која што аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ДООЕЛ Скопје


Еко Логистик Сервис е компанија чија основна дејност е превземање и испорака на пратки кои не надминуваат тежина од 20 кгр. Превземањето и испораката ја вршиме на територија на целата држава без оглед дали се работи за итни или редовни пратки. Итните пратки се испорачуваат во текот на истиот ден или најдоцна д