ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ЕНЕРГО СИСТЕМ ДОО
ЕНЕРГО СИСТЕМ ДОО

За нас

Компанијата е основана во 1993 година и е душтво со 100% приватна сопственост на капитал. Нејзини основачи се Зоран Кондратенко и Михајло Костовски кој водени од сопсвената визија за претприемниство , самодокажување ,постојан развој, пазарно стопанисување и почитување на конкуренцијата и потребите на пазарот за инженерски работи во Македонија. Развојот на Енерго Систем од своето основање па се до денес е континуиран и истиот се реализира со јасно дефинирани стратешки цели кои се насочен кон проширување на дејности од областа на инженерсвото.
Енерго Систем работи на гасоводни системи во индустријата. Во својата дејност вклучува инженеринг и изведување на термотехнички и гасни инсталации.
Во 1996 година својата дејност ја прошурува во областа на сервисни услуги и активности.
Трговија со опрема и материјали за греење и ладење.

Запознај го работодавачот

Филозофијата на Енерго Систем е овозможување на партнерска соработка со своите клиентите во областа на консултански и/или инженерски услуги, надворешен сервис , изнаоѓање на ефикасни економски можности , притоа  применувајќи интегрални и интегрирани решенија, користејќи модерни енергетски технологии кои резултираат со енергетска ефикасност и подобрување на околината, употребувајќи експертско знаење за врвни проектни решенија користејќи квалитетна опрема, добро употребено и применето знаење на тимот консултанти и проектанти кои делуваат хармонично со духот на фирмата како и со задоволување на потребите за ефикасни енергетски решенија за секој индивидуален корисник.

Преку постојано задоволување на инвеститорите и клиентите/купувачите нудејќи им производи и услуги согласно прифатените стандарди и бараниот квалитет, преку соработка со партнерите од својата дејност која придонесува за корист на сите страни, со овозможување на мотивирачка работа и соодветни услови за работа на своите вработени, да обезбедиме континуиран успешен настап на пазарот во Македонија во сорботка со други партнери да ја прошириме сопствената работа на пазарот во поблиското опкружување.


Контакт

ЕНЕРГО СИСТЕМ ДОО
Булевар Србија бр 2
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030995150159
Матичен број: 5042780
Телефон: +389 2 2770 790
Мобилен:
Веб адреса: https://energosistem.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ЕНЕРГО СИСТЕМ ДОО