ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ЕОС МАТРИХ ДООЕЛ
ЕОС МАТРИХ ДООЕЛ

За нас

Експерти сме во полето на меѓународно управување со побарувања: наплата, откуп на побарувања и целосно преземање на деловниот процес. Со приспособени услуги за B2B и B2C.

Создаваме взаемно корисни решенија што Ви обезбедуваат парични текови, на начин што Ви одговара Вам и на вашите клиенти. Бидејќи знаеме дека денешните должници се Ваши идни клиенти. Притоа, Вие може да се насочите кон идниот развој на компанијата. Звучи добро? Стапете во контакт со нас.

Запознај го работодавачот

Едноставно е. Сте купиле нешто од некоја компанија или сте зеле заем и не сте ја платиле сметката. Можеби едноставно сте заборавиле. Сега таа компанија побарала наша помош. Затоа нашето име е на писмото. Но, во нашето писмо ќе го најдете и името на првобитниот доверител. Само погледнете во писмото.

Што следува сега? Ќе Ви помогнеме да го платите задолжувањето. Сѐ што треба да направите е да стапите во контакт со нас. Заедно ќе најдеме решение што одговара и на двете страни. Нашата цел е свет без долгови. Ние би сакале да Ве ослободиме од Вашите долгови. Драго ни е да Ви помогнеме. Само стапете во контакт со нас.


Контакт

ЕОС МАТРИХ ДООЕЛ
Аминта Трети бр. 1
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030003476031
Матичен број: 5754704
Телефон: +389 2 3200 400
Мобилен:
Веб адреса: https://mk.eos-solutions.com/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ЕОС МАТРИХ ДООЕЛ