ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ЕУРО ФАРМ дооел
ЕУРО ФАРМ дооел

За нас

Веледрогеријата ЕУРО-ФАРМ е модерна, иновативна, препознатлива, лојална, општествено-одговорна компанија од фармацевтската индустрија, која што следејки ги својата визија, развојната стратегија, професионалните вредности, уникатната бренд-политика, потребите на клиентите, барањатра на соработниците, пазарните текови и бизнис климата, секојдневно се надградува и усовршува како сигурен, проверен и потврден партнер во трговијата на големо со фармацевтски производи до Република Северна Македонија и регионот. Водена од стремежот да остави белег на македонскиот фармацевтски пазар веледрогеријата посветено работи на спроведување на иновативни, рентабилни и одржливи практики, јакнејќи ја притоа својата позиција и бизнис перформанси.

Запознај го работодавачот

Континуирано инвестирајќи во модернизација и унапредување на своите капацитети, имплементирање едукација на професионалниот кадар и промоција и приближување на светските новитети и практики на професионални односи и партнерства со реномирани светски и домашни фармацевтски, медицински и македонскиот фармацевтски пазар да пласира нови и квалитетни производи, но и да ги надграду производители на лекови, додатоци во исхраната, дијагностичка опрема, медицински потрошен веледрогеријата ЕУРО-ФАРМ е ексклузивен застапник на 20 докажани фармацевтски брендови, увозни дистрибутер и маркетинг застапник на реномираниот швајцарски производител Roche за територијата на Р Согласно потребите на пазарот, барањата на клиентите и настојувањата на пациентите веледрогерија ортопедски помагала и медицински препарати го продолжува и проширува своето успешно делување. Раѓањето на Aqua Massage, првиот специјализиран ексклузивен салон за аква масажа во земјава, во којшт на посветеноста и истрајноста светскиот квалитет да се преточи во македонска реалност. Грижата за животната средина, квалитетот на живот, образованието, културните и спортски достигнувањ одговорена компанија којашто покрај за своите цели и барањата на клиентите и соработниците, преп позитивни вредности во општеството. Потврда за успешното опстојување на веледрогеријата е нејзиното долгогодишно рангирање на листа Македонија, врз основа на својата профитабилност, зголемена ликвидност и позиција на пазарот.


Контакт

ЕУРО ФАРМ дооел
Антон Панов бр. 5
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030000401200
Матичен број: 5481422
Телефон: 0038923212700
Мобилен:
Веб адреса: http://eurofarm.com.mk/mk
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ЕУРО ФАРМ дооел