ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
КЛУБ СПОРТ 77 увоз-извоз ДОО Битола
КЛУБ СПОРТ 77 увоз-извоз ДОО Битола
Слика за продавачот КЛУБ СПОРТ 77 увоз-извоз ДОО Битола
Адреса: ДАМЕ ГРУЕВ 70 Битола
Град: Битола
Вработени:
Даночен број: MK4002009511722
Матичен број:
Телефон:
Емаил: hr@evrotip.mk
Веб адреса: http://www.evrotip.mk/bet/#/home#top 
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Евротип спортските обложувалници се прва битолска компанија која се занимава со приредување на игра на среќа - спортско обложување. Првата локација за остварување на нашата дејност е во Битола. Компанија се појавува на пазарот под овој бренд во 2015 година и за многу краток рок отвара 50 подружници низ целата територија на РМ, од кои најголемиот дел се наоѓаат во Битола. Нашата интернет страница ibet.evrotip.mk содржи целокупна понуда за обложување, онлине обложување, специјали, брзи пари, следење на резултати во живо и додаток кој излеува секој ден. Интернет страницата бележи одлична посетеност, постојано се ажурира и напревен е нејзин целосен редизајн во 2016 година.