ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ФАЛКОН ЛОГИСТИК ДОО Скопје
ФАЛКОН ЛОГИСТИК ДОО Скопје
Слика за продавачот ФАЛКОН ЛОГИСТИК ДОО Скопје
Адреса: БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА 3 Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4038013507408
Матичен број:
Телефон: (02)2438210
Емаил: info@falconlogistic.mk
Веб адреса: https://falconlogistic.mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Falcon Logistic е компанија која што нуди транспортни услуги и логистички решенија коишто се одликуваат по својот квалитет и брзина на извршување. Основана во 2013 година во Скопје, ние денес се сочинуваме од 40 вработени професионалци. Располагаме со услуги како што се камионскиот транспорт , експрес транспорт, шлеп служба и мобилна гаранција.
 За професионално и брзо извршување на услугите, ние поседуваме флота којашто континуирано расте и се состои од: 17 камиони опремени со приколки за товарење на возила, 2 возила специјализарни за шлеп службата и 10 комбиња опремени со температурски регулатори коишто гарантираат брз и ефикасен транспорт на вашата роба.

Уште од самото основање, Falcon Logistic ги завршува услугите на своите клиенти ширум Европа и Турција. Квалитетот и задоволството на нашите клиенти е нашиот мотив и стремеж и затоа ние денес сме субконтрактор на Унгарксата Lagermax.

Мобилната гаранција обезбедува сигурно пристигнување до целта на сите возачи на Volkswagen и Audi. Односно, во случај на било каков технички дефект, нашиот 24-часовен call-service е тука за вас. Со само еден повик, на располагање го имате најквалификуваниот кадар со најсовремената опрема спремна да ве асистира и да ви помогне да го реши секој ваш проблем.