ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 14.7.2020

Дипломиран фармацевт / Фармацевтски техничар

Потребни квалификации:

 • ВСС - Фармацевт
 • ССС – Фармацевтски техничар
 • Претходно работно искуство во аптека ќе се смета како предност
 • Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office

Посакувани карактеристики:

 • Способност за брзо учење,
 • Развиени комуникациски вештини,
 • Стручност и елоквентост,
 • Диманичност и креативност,
 • Организираност, самоиницијативност.

Што нудиме:

 • Високи месечни примања + бонуси во согласност со постигнатите резултати.
 • Можност за професионален развој и надоградба

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција за која што аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
ЗЕГИН ДОО Скопје

Зегин Фарм - Скопје е синџир на 150 аптеки. Започнува со работа во 1993 година нејзината основна дејност се состои од продажба на мало на лекови, пара - лекови и медицински помагала.

Водечки ланец на аптеки во регионот. Ваша семејна аптека и евробалкански лидер во промоција на нови молекули.

Основнит