ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 25.7.2020

Дипломиран ФармацевтПотребни квалификации:

  • ССС медицинско училиште – отсек фармацевтски техничар (со уверение за положен стручен испит)
  • Претходно работно искуство најмалку 3 години во аптека
  • Работа со компјутери

Посакувани карактеристики:

  • Способност за брзо учење
  • Развиени комуникациски вештини
  • Стручност и елоквентност
  • Динамичност и креативност
  • Организираност, самоиницијативност

Што нудиме:

  • Плата и до 25.000 денари
  • Можност за напредување и надградување

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција за која што аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
ВИОЛА Аптеки Скопје

Виола” Аптеки се современа компанија чиј примарен фокус на работа е здравствената заштита на граѓаните, преку постојано следење и имплементација на новитетите за превенција и лекување на човековиот организам.

Од своето основање во 1992 год., компанијата бележи континуиран развој. Визијата да понудиме комплет