ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ФЕШН ГРУП АДРИАТИК ДООЕЛ Скопје
ФЕШН ГРУП АДРИАТИК ДООЕЛ Скопје
Слика за продавачот ФЕШН ГРУП АДРИАТИК ДООЕЛ Скопје
Адреса: Даме Груев 28/2 1000
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030006611193
Матичен број:
Телефон:
Емаил: info@fashiongroup.com.mk
Веб адреса: https://www.fashiongroup.com.mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Почетоците на FASHION GROUP датираат од 1994 година. По отворањето на првите брендови во Скопје, експанзијата во однос на нови брендови и продажни места е постојана. Во моментов функционираат 28 продавници во најголемите трговски центри и фреквентни пешачки зони во Скопје, Куманово, Тетово и Битола, а групацијата вработува повеќе од 250 професионалци, кои се посветени да го понудат најдоброто за секој купувач.

Најголемиот избор на реномирани модни брендови за жени, мажи и деца. Ексклузивни застапници за повеќе од 25 интернационални модни брендови. Брза и сигурна испорака на производи, одлична грижа на корисници, највисоки безбедносни стандарди при плаќање и заштита на лични податоци. Загарантирана замена на производи, како и рефундирање на парични средства.