ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ГЕММА ИНЖЕНЕРИНГ ДОО увоз-извоз Скопје
ГЕММА ИНЖЕНЕРИНГ ДОО увоз-извоз Скопје
Слика за продавачот ГЕММА ИНЖЕНЕРИНГ ДОО увоз-извоз Скопје
Адреса: СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ-МЕЗАНИ 52В
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030996208827
Матичен број:
Телефон: 02/3077-817  
Емаил: info@gemma.mk
Веб адреса: http://natuzziitalia.mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ