ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ГЕОПРОМ Мирослав ДООЕЛ Скопје
ГЕОПРОМ Мирослав ДООЕЛ Скопје
Слика за продавачот ГЕОПРОМ Мирослав ДООЕЛ Скопје
Адреса: Христо Татарчев 17/2 бр. 2
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030992195364
Матичен број:
Телефон: +389 2 2774 101
Емаил: geoprom@geoprom.com.mk
Веб адреса: https://www.geoprom.com.mk/index.php
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Компанијата Геопром со седиште во Скопје, Македонија врши производство на додатоци во исхрана како и трговија/дистрибуција на додатоци во исхраната.
Основана во 1992 година како компанија во приватна сопственост, таа е специјализирана во снабдување на домашните компании со бебешка и детска козметика, додатоци во исхраната и фармацевтски производи. Со голем дистрибутивен капацитет, Геопром е добро препознатлив на македонскиот пазар за додатоци во исхраната, хербални лекови и бебешка козметика.
Нашите посветени напори дополнително придонесоа за успешни долгорочни деловни односи со многу европски компании како што се Krüger, Bübchen, Pharmabrands и Orkla Health.
Со текот на годините, Геопром постепено ги прошири своите активности и инвестира во производството на додатоци во исхраната и хербални лекови. Со стратешка определба за производство на производи со висок квалитет кои ги задоволуваат строгите стандарди, компанијата го прошири своето присуство на многу меѓународни пазари со својот сопствен бренд, како и со производи под друг компаниски бренд (договорно производство).