ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ГОЛДЕН ЊУ ЕЈЏ увоз-извоз ДООЕЛ
ГОЛДЕН ЊУ ЕЈЏ увоз-извоз ДООЕЛ

За нас

Со гордост пред вас ја споделуваме нашата приказна, мисија и цел.

Да започнеме од почеток.

 

“New Age” започнува со работа во септември 2015 година. Уште од самите почетоци основна цел на компанијата беше преку пат на фабрички презентации да ја зголеми свеста кај луѓето дека здравиот сон е главна основа за подобар, подолг и поздрав живот.

 

Успеавме во нашата првична цел, креиравме програма на производи кои моментално им помагаат на илјадници луѓе ширум нашата држава. Она што искрено не прави да се чувствуваме горди и успешни е бројката од повеќе 20.000 задоволни корисници на нашите производи.

 

Секојдневниот труд да бидеме број 1 во нашата област, помогнато од нашето долготрајно искуство и инспирирани од најновите трендови на Италијанската, Германската и Американската технологија, успеавме да ги донесеме и патентираме моментално најдобрите производи за здраво спиење, масажа и филтрација на водата.

 

Нашиот тим се состои од експерти со долгогодишно искуство, но исто така млади, перспективни, образовани соработници кои на најдобар начин ќе ви ги доловат предностите и уникатноста која ние како бренд ја нудиме на пазарот.

Работиме според највисоки стандарди и секогаш ги одржуваме нашите ветувања и договори.
Иновативноста е клучен сегмент во нашите производи и секогаш сме во чекор со неа
Нашите задоволни клиенти се нашата најдбора реклама и доказ за нашите вистински вредности.


После 5 години успешна приказна, чест и задоволство ние што успеавме да ги донесеме производите поблиску до вас. Во мај 2020 година се отворени нашите изложбени салони во Скопје , Охрид и Прилеп.

 

Тука нема да застанеме, ќе успееме во нашата цел “New Age” да е светски бренд.

 

Со почит и љубов.

New Age.

 


Контакт

ГОЛДЕН ЊУ ЕЈЏ увоз-извоз ДООЕЛ
Бул. Гоце Делчев бр. 30/1
Град: Прилеп
Вработени:
Даночен број: 4021017532474
Матичен број:
Телефон:
Емаил:
Веб адреса:
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ГОЛДЕН ЊУ ЕЈЏ увоз-извоз ДООЕЛ